Sommerhus Sjælland | Vælg mellem 1388 sommerhuse (2023)

Lej sommerhus på Sjælland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Sjælland fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Sjælland, der passer dig allerbedst.

Sjælland gemmer på et væld af vige, bugter og kysterstrækninger med sommerhuse på Sjælland helt ud til strandene i de rolige vande med børnevenlige forhold og hybenbuskindpakket sommeridyl. Faktisk slynger ferieområderne sig rundt på hele Sjællands kyst fra de skønne områder i Nordsjælland til de naturperlerne omkring de store indlandsfjorde, Odsherred og de snørklede kyststrækninger overalt på Sjælland.

En ferie i sommerhus på Sjælland er ferie med det hele. Her er kulturelle aktivitetsmuligheder i rigt mål, historiske mindesmærker, hvor end du vender dig hen, storslåede kongeslotte, storby indenfor rækkevidde og masser af skønne naturperler og afsidesliggende strandstykker, som I kan have helt for jer selv og nyde en picnic med fuglekvidder, bølgeskvulp og jeres egen samtale som eneste lydtapet.

Der er sommerhuse på Sjælland for enhver smag på Sjælland. I finder veludstyrede og smagfulde sommerhus på Sjælland, som kan noget ekstra og særligt, og I finder mindre sommerhuse på Sjælland helt ude i vandkanten med plads til et enkelt par og masser af hyggelig stemning med morgenmad på sengen og skønne middage på terrassen midt i naturen. I finder også ferielejligheder på Sjælland i de idylliske badebyer, hvor I har alle fornødenheder som dagligvarebutikker, restauranter, caféer og så videre lige indenfor rækkevidde.

En ferie ved kysten på Sjælland giver jer masser af tid og plads til at nyde naturen, samværet med hinanden i sommerhuset på Sjælland og de børnevenlige strande. De mindre farvande, som den sjællandske kyst grænser op til, betyder, at strandenes vande er forholdsvist rolige og badevenlige.

Sjælland er en oplagt destination for jer, der gerne både vil være tæt på en masse forskellige aktivitetsmuligheder og den skønne sjællandske natur, som gemmer sig om enhver vejsvingning ude i de idylliske ferieområder.

Hvis du lejer dit feriehus på Sjælland med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på Sjælland på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning Sjælland har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Sjælland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Sjælland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her har I alle byens oplevelsesmuligheder lige indenfor rækkevidde, og I har samtidig mulighed for at trække jer tilbage til hyggen og samværet i sommerhuset på Sjælland, hvor I kan hygge med kortspil, vin, havelege og få snakket mere sammen, end hvad der er tid til i det daglige.

Find det helt rigtige sommerhus på Sjælland

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse Sjælland er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Sjælland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad sommerhuset på Sjælland koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

(Video) Ovation of the Seas Balcony Stateroom Tour & Review 2023 | Unique Cabin Features Balcony Room 11254

Det er let at leje en feriebolig på Sjælland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed på Sjælland eller et sommerhus på Sjælland, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Sjælland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Sjælland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Sjælland eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus på Sjælland, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Sjælland har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning Sjælland har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Sjælland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede feriebolig på Sjælland i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

(Video) Queen Margrethe I of Denmark

Saml på skønne minder på Sjælland

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Sjælland om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie på Sjælland skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Uanset hvad I er til, byder Sjælland på masser af muligheder. Ferieområderne er der masser af ved de sandede kyster og stejle skrænter, og mange huse har deres forskellige udtryk og karakteristika, som I kan forelske jer i. Samtidig er der strøet seværdigheder og oplevelsesmuligheder med lind hånd ud over Sjælland, og I finder alt fra storslåede kongeslotte til historiske oplevelsescentre på det centrale Sjælland og ligeledes mange andre legeland og oplevelsessteder for både børn og voksne på Sjælland.

Sommerhusudlejning Sjælland

Campaya Sommerhusudlejning Sjælland er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Sjælland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Sjælland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Hvis I endnu ikke har lagt jer fast på en destination, er det en god idé at kigge på vores overordnede side om sommerhus udlejning, hvor I kan finde sommerhus af enhver tænkelig art og type.

Feriebolig på Sjælland for enhver smag

Der findes feriehuse på Sjælland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger på Sjælland, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Sjælland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Sjælland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde en løsning, som lever op til jeres ønsker.

(Video) 1388: Foreign Investors, Property Profiles, ROI & Refi Til Ya Die

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig på Sjælland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Sjælland til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig på Sjælland. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus på Sjælland til leje i årets øvrige ferieperioder.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Sjælland i kortere perioder, fx henover en weekend.

Sommerhuse på Sjælland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Sjælland på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Sjælland i en kortere periode.

Få en minderig tur til Sjælland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Sjælland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Sjælland

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Sjælland har Campaya?

  Campaya udlejer 3000 sommerhuse på Sjælland på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Sjælland lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Sjælland?

  De fleste sommerhuse på Sjælland koster 3000-8000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I højsæsonen gennemsnitligt lidt mere.

  Se alle vores sommerhuse på Sjælland her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Sjælland har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Sjælland ligger ved kysten.

  Mere end 500 af vores sommerhuse på Sjælland ligger mindre end 100 meter fra havet Find et kystnært sommerhus på Sjælland her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Sjælland er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Sjælland udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Sjælland i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores sommerhuse på Sjælland her.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 01/13/2023

Views: 5459

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.