Sommerhus Sjælland | Lej sommerhus på Sjælland (2023)

Forside / Destinationer / Danmark / Sjælland

Lej et sommerhus på Sjælland og oplev den smukke natur og spændende attraktioner. Over hele Sjælland har I mulighed for at kombinere natur- og kulturoplevelser med et dejligt sommerhus, som lever op til jeres krav. Dertil kommer det, at der fra alle sommerhuse rundt på Sjælland ikke er langt til Københavns mange attraktioner og seværdigheder. Alle vores sommerhuseiDanmark er velegnede til en fantastisk badeferie i naturen, med et strejf af storby og kultur.

(Video) Sommerhus til leje på Sjælland

Sommerhus Sjælland | Lej sommerhus på Sjælland (1)

Byliv nær jeres sommerhus på Sjælland

På Sjælland er det nemt at få lidt byliv puttet ind i programmet. Alt efter hvor på Sjælland I har lejet et sommerhus, er der flere muligheder for at besøge spændende byer.

I f.eks. tage en tur til en af de gamle købstæder Holbæk, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland, hvor der bl.a. er rig mulighed for en gåtur gennem byens gågader. Odsherred i Nordvestsjælland genmmer på mange oplevelser, bl.a. blandt den fantastiske natur og de lokale og friske råvarer, der byder på nye smagsoplevelser.

Lejer I derimod et feriehus i Nordsjælland kan I glæde jer til en aktiv badeferie blandt badebyernes charme, hvor der også er plads til at tage en tur til København eller en af de mere nærliggende storbyer såsom Helsingør, Hillerød eller Hørsholm. Når I lejer sommerhus på Sjælland har I altså et væld af spændende byer og lokale seværdigheder, som I kan tage på dagsture til, uanset hvor på Sjælland I tager på ferie.

(Video) Efterårsferie i sommerhus ved Høve Strand Odsherred Nordvest Sjælland

Når I lejer sommerhus på Sjælland, er I aldrig langt fra København, som er spækket med unikke og mindeværdige seværdigheder og oplevelser. I vil dog også finde en masse spændende byliv og fede seværdigheder på resten af Sjælland

Attraktioner og udflugtsmulighederpå Sjælland

På hele Sjælland er der rigtig gode, spændende og lærerige attraktioner. Uanset hvor på Sjælland I lejer et sommerhus, vil I være tæt på en perlerække af attraktioner og seværdigheder. Til inspiration for jeres valg af ferieområde, har vi udvalgt x attraktioner, som I kan overveje at besøge, mens I holder ferie på Sjælland. Nogle af attraktionerne har I sikkert allerede hørt om, mens andre er mindre kendte, men absolut interessante og værd at tage med i ferieplanlægningen.

 • Sagnlandet Lejre: Slip nutidens moderne bekvemmeligheder og rejs tilbage til en fjern fortid. I Sanglandet Lejre møder I personer fra både stenalderen, jernalderen og vikingetiden. I kan se hvordan vores forfædre levede og selv prøve kræfter med datidens madlavning eller sejllads i den smalle træbåde. Kig ind i værkstederne og følg pottemagerens arbejde og tag del i farvningen af garn. Sagnlandet Lejre finder I 7 km fra Roskilde.
 • Gavnø Slot & Go Fly: Kom og oplev det smukke barokslot Gavnø, som er blevet smukt renoveret. På slottet kan I også opleve Nordens største private samling af malerier. Den smukke slotshave er et kapitel for sig med bl.a. en rosenhave og en sansehave. Fra ca. medio april til maj blomstre den imponerende tulipanhave i alverdens farver. Gavnø Slot byder også på masser af leg. Prøv f.eks. trætop banerne med udfordringer for både børn og voksne, slip børnene løs på naturlegepladsen og hils på de søde klappegeder. Gavnø Slot finder I nær Næstved.
 • Birkegårdens Haver: En rigtig hyggelig attraktion, hvor der er fine oplevelser for alle. Her kan I bl.a. opleve fem forskellige haver, bl.a. Præriehaven, Den Japanske Have og Den Dansk/Engelske Have. For børn er der bl.a. mulighed for at hilse på søde kaniner, minigrise og æsler. Der er også flere gode aktiviteter som minigolf, fiskefodring og æselridning. Birkegårdens Haver finder I nær Ruds-Vedby.
 • Trelleborg: Her kan I opleve et stykke fantastisk kulturarv fra Vikingetiden. Den store kongeborg blev bygget i Harald Blåtands regeringstid omkring år 980. På det store område omkring resterne af Trelleborg er der ofte masser af aktiviteter, særligt om sommeren, hvor I kan opleve forskellige ting med kobling til Vikingetiden. Trelleborg ligger lige vest for Slagelse.
 • Karen Blixen Museet: Mange har læst Karen Blixens bøger, måske set filmen om Blixens liv i Afrika eller blot set tv-klip med den karakteristiske dame. På museet i Rungsted kan I komme endnu tættere på hendes liv. Besøg hendes hjem, som i dag står præcis som hun selv indrettede det. På museet udstilles bl.a. også hendes originale bogmanuskripter og vises film.
 • Kalvehave Labyrintpark: Kom og test jeres stedsans i den 20.000 m2 store labyrintpark. I kan prøve en lang række forskellige labyrinter, i forskellige materialer og sværhedsgrader. I parken er der også flere forskellige spil, som vil teste jeres logiske sans. I kan købe lidt at spise i parkens cafe, eller medbringe en god madkurv, som I kan nyde på terrassen.

Dette er blot et par af de mange god eoplevelser I kan se frem til,når I lejer et sommerhus på Sjælland. I kan også udforske de mange smukke slotte på Sjælland, eller tage på rundtur til de mange museer i København, som fortæller bredt om Danmarks historien.

(Video) Feriebolig, Gilleleje, Sjælland.avi

Flere informationer

 • Strande på Sjælland
 • Ferie i Kongsmark Strand
 • Populære destinationer på Sjælland
 • Sommerhuse på Sydsjælland
 • Aktiv ferie på Sjælland
 • Attraktioner på Sjælland

Sommerhus Sjælland | Lej sommerhus på Sjælland (2)

Lej sommerhus på Sjælland til den aktive ferie

Vandring, cykling, mountainbiking, golf, lystfiskeri, surfing og lige hvad I ellers kunne finde på. Tag på sommerhusferie og brug feriehuset som base, tæt på alle de familieaktiviter som Sjælland har at byde på. Uanset hvor I vælger at tage på ferie på Sjælland, så har I ikke langt til lokale og attraktive aktivitetsmuligheder. Sjælland er yderligere omringet af flotte sandstrande, der bare byder på en fantastisk badeferie på Sjælland, samt en masse kunstgallerier, kultur- og historiske attraktioner.

Oplevenestående natur fra et sommerhus på Sjælland

Sjælland er ligesom resten af Danmark hjem til en helt fantastisk natur uanset hvor på øen I befinder jer, spækket af store skovområder, søer og fantastiske naturoplevelser. Odsherred har hav på tre sider, hvilket giver et specielt lys over området, samt en masse flotte udsigter døgnet rundt. Det bakkede landskab i Odsherred er blevet godkendt som UNESCO Global Geopark Odsherred, grundet det enestående istidslandskab. I bunden af Nekselø bugt finder I Sjællands største hedeområde Vesterlyng. Området er fredet og byder på gode bade- og vandremuligheder langs kystens strande og høje skrænter. I naturreservatet Hov Vig kan I tage på vidunderlige ture gennem vådområdet, som er hjem til et fantastisk fugleliv. Længere mod syd finder I Tystrup-Bavelse søerne, som befinder sig i et idyllisk, kuperet landskab omgivet af åer og søer, hvorfor det er et populært område blandt lystfiskere. Nordsjællands grønne og varierede natur giver dejlige oplevelser året rundt. Nordkysten er fyldt af brede, hvide sandstrande, som nogle steder er dækket af høje skrænter, der giver en fantastisk udsigt over Kattegat. Ved nordkysten kan I f.eks. leje et sommerhus i Rørvig. I Nordsjælland finder også Danmarks to største søer, hvor man kan ro i kano, fiske og nyde det fine fugleliv. De enestående naturområder over hele Sjælland er bestemt en tur værd, samt et sceneri som skal opleves på jeres næste ferie på Sjælland.

(Video) Nykøbing Sjælland Rørvig /Sommerhus |Denmark🇩🇰

Sommerhus Sjælland | Lej sommerhus på Sjælland (3)

Sommerhus på Sjælland passer til alle

Alle NOVASOLs sommerhuseer privatejede, hvilket gør at hvert sommerhus er helt sit eget. Det er husejeren selv, der indretter huset. Hvis I lejer sommerhuse forskellige steder i Danmark, vil I hver gang komme til et nyt og spændende hus, som vil give jer nye oplevelser hver gang. Det store udvalg sikrer også, at der er noget for enhver og til enhver ferie, uanset om I er to eller 10, der vil på ferie sammen. Sjælland er et spændende og enestående sted atleje et sommerhus i Danmark, hvor hele familien kan nyde lige den ferie de er ude efter. Vi er sikre på, at uanset hvilken form for ferie I ønsker jer, så kan I finde det på Sjælland, samt et passende sommerhus som møder jeres krav.

Sommerhusudlejning på Sjællandmed lange traditioner

NOVASOLsommerhusudlejning har rigtig mange års erfaring medsommerhusudlejning på Sjælland. Vi kender vores sommerhuse på Sjælland, og vi kan rådgive jerom det helt rigtige sommerhus. På Sjælland har vi lokalekontorer i hhv. Gilleleje, Stillinge Strand og i Vig.

Vi har generelt sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. Vi tilbydersommerhusudlejning i hele Danmark, og kan rådgive jer, uanset om I søger et stort eller lille sommerhus, et sommerhus med pool, sommerhus ved stranden eller har andre ønsker til jeres sommerhus på Sjælland.

(Video) Peter Andersensvej 75B, Sjællands Odde: Sommerhus til leje

Videos

1. Sommerhus med Ninna #3 - (08/07/2013) - 158
(For Grim til TV)
2. Glashuset i Helsinge
(Barkholt)
3. Sommerhus 23 - Feriebolig i høj kvalitet
(Sdjpow)
4. Sådan bygger vi dit sommerhus
(EBK HUSE A/S)
5. Sommerhuset "Ved Bækken"
(Daniel Carlsen)
6. 2002 Sommerhus Ellinge lyng Part 1
(Bo Dennis Nielsen)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 02/02/2023

Views: 5457

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.